BANHS & COFFEE

BANHS & COFFEE Aziatische streetfood!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 249 beoordelingen
30 nov 2020 om 19:27 Was weer heerlijk!!
30 nov 2020 om 18:34 Heel goed eten! Dumplings waren heel lekker! En ze waren er binnen 15 min! Ik ga hier zeker weer bestellen!
15 nov 2020 om 8:43 Heeeeerlijk gegeten!!
11 nov 2020 om 16:43 Heel lekker!
9 nov 2020 om 18:59 great food and service every time we order
26 okt 2020 om 16:30 Belachelijk voor wat ik kreeg. Broodje viel helemaal uit elkaar, helemaal soppig. Een euro voor een half gevuld bakje waterige zoetzure saus . Smaak van het vlees was verder wel goed. Vriendelijke bezorger. Niet weer.
1 okt 2020 om 15:50 Super lekker en vers zoals altijd. Perfect op aangevraagde tijd bezorgd en netjes aan de maatregelen gehouden door de bestelling niet aan te geven maar neer te zetten.
25 sep 2020 om 14:31 Tussen bestellen en bezorgen zat meer dan 90 minuten. Dit kwam ook doordat de bezorger het adres niet kon vinden, ook niet na telefonische uitleg. Wellicht een cursus google voor de eerste werkdag aanbieden? Eten was top, zoals altijd.
25 sep 2020 om 14:29 Heerlijk eten! Echt de moeite waard om een te proberen. Waarschijnlijk probeer je het daarna nog vaak opnieuw!
17 sep 2020 om 15:41 Eten smaakte goed, zoals altijd! Ik bestel altijd de pho, omdat die goed gevuld is. Maar in plaats van vlees zaten er deze keer alleen maar grote stukken vet in. Dat moet bij het bereiden toch gezien zijn... Daarom deze keer een minder goede beoordeling.
11 sep 2020 om 16:15 Lekkerste broodjes ooit & bezorging was snel. Toptent!!
26 aug 2020 om 23:48 Echt heel lekkere lunch